X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Emprenedors i emprenedores de Sant Vicenç participen a la VI Setmana de l'Emprenedoria al Maresme

Setmana emprenedoria124 emprenedores i emprenedors, dels quals 6 són de Sant Vicenç, han participat a les 11 sessions de formació de la VI Setmana de l'Emprenedoria al Maresme, una iniciativa del Consell Comarcal per donar suport a les persones que cerquen en l'autoocupació la seva sortida professional.

La situació econòmica i el canvi de mentalitat fa que cada vegada siguin més els que es plantegen donar forma a les seves idees de negoci i muntar la seva pròpia empresa. El camí no és fàcil, però els recursos hi són. Aquesta és la principal línia argumental que han seguit els i les ponents que han participat a la Setmana de l'Emprenedoria al Maresme.

Aquesta ha estat l'edició de la Setmana de l'Emprenedoria al Maresme que ha tingut una participació més elevada i en la qual s'ha donat una dosi més alta d'interacció entre participants i ponents. A títol d'exemple, després de la cloenda oficial, els assistents van participar en un networking que els va ajudar a posar en pràctica les tècniques de promoció apreses al llarg de les diferents sessions, cercar aliances i possibles clients per al seu negoci.

La Setmana de l'Emprenedoria s'ha celebrat al Maresme Centre de Negocis, l'espai que ha habilitat el Consell Comarcal com a suport a les persones que han iniciat un nou negoci i necessiten una seu social, un petit despatx o una taula de coworking.

Font: Consell Comarcal del Maresme

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^