X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'esport, protagonista de l'estiu santvicentí

Volei platjaDurant les vacances escolars, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i els clubs de la vila han organitzat un conjunt d’activitats esportives, dissenyades especialment per gaudir d’aquests mesos estiuencs.

Estades Esportives, campus de futbol, patinatge i bàsquet, campionats de vòlei platja o de futbol platja són només alguns exemples de l’oferta àmplia i variada d’activitats engrescadores per fer nous amics, viure noves experiències, gaudir de la natura o divertir-se durant els mesos de calor.

Gran part de les activitats programades es duen a terme a les diferents instal·lacions esportives municipals, però també s’han organitzat sortides al Club Nàutic El Balís perquè els nens i nenes poguessin practicar esports nàutics o l'Hípica de Caldes, on els menuts i les menudes van aprendre un munt de coses sobre els cavalls. La platja del municipi ha estat un altre dels espais escollits pera celebrar diverses competicions, que han registrat una elevada participació tant d’esportistes com de públic.

Futbol platjaPel que fa a les Estades Esportives, enguany també han estat molt ben acollides per les famílies santvicentines, que no han dubtat a inscriure-hi els seus fills i filles. Amb prop de 300 participants, aquesta proposta s’ha convertit en l’estrella esportiva de l’estiu santvicentí.

Destacar així mateix, l’èxit assolit pels diversos campus que han organitzat els clubs de la vila. D’aquesta manera, els amants del patinatge, del bàsquet i del futbol han pogut aprofitat les vacances escolars per continuar practicant el seu esport favorit.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^