X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els alumnes del programa Jove Activa't, en pràctiques a la Brigada Municipal de Serveis

Forma't JoveEl passat mes de març, amb l'inici del curs de Jardineria mediterrània, es va posar en marxa el programa de formació  i ocupació “JOVE ACTIVA’T”, impulsat i coordinat per la Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant el Servei Local d’Ocupació, i adreçat a joves del municipi entre 16 i 25 anys no escolaritzats i en situació d’atur.

Un total de 9 alumnes dels 12 que han estat assistint a les classes teòriques del curs, les han superat amb èxit, i ja han iniciat les seves pràctiques a la Brigada Municipal de Serveis, realitzant tasques de jardineria.

Un cop finalitzada la fase de pràctiques (350h), els alumnes que la superin passaran a formar part de la Borsa de treball jove que gestiona el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Forma't Jove   Forma't Jove


Jove Activa’t és un programa de caràcter innovador que combina accions de formació, experiència laboral i orientació professional en un sector generador d'ocupació al municipi i a la comarca com és la jardineria, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral i el retorn al sistema educatiu dels joves participants.

Forma't Jove   Forma't Jove

Forma't Jove

Es tracta d’una actuació en la qual hi estan treballant de manera transversal diferents àrees de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, com Benestar Social, Joventut, Ensenyament, Ocupació i Obres i Serveis.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.09.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^