X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç ret un homenatge a Rafael Casado

Homenatge Rafael Casado

L’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Ma. Lluïsa Grimal, i d’una àmplia representació del consistori santvicentí, han realitzat un acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de Rafael Casado, qui durant més de trenta-un anys ha fet de director, cap d’Estudis i mestre de l’Escola Sant Jordi.

Homenatge Rafael CasadoEl professor ha estat acompanyat d’una representació de la comunitat educativa, pares i professors, així com de la seva dona.

L’alcalde li ha traslladat l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi per la feina realitzada en la formació de molts santvicentins i santvicentines al capdavant de l’Escola Sant Jordi i ha fet un breu recordatori dels seus records i de les vivències compartides amb en Rafael al llarg de tots aquests anys. En nom de la Corporació, li ha fet entrega d’una pintura original de l’artista local, Gina Pórtera, i d’un pin amb l’escut de la vila.

Homenatge Rafael Casado   Homenatge Rafael Casado

Recentment, la comunitat educativa de l’Escola Sant Jordi li va retre també un emotiu homenatge i els seus companys de claustre i la direcció van traslladar-li, mitjançant una carta pública, l’agraïment pel seu esforç i dedicació a l’escola.

Homenatge Rafael Casado

Homenatge Rafael Casado   Homenatge Rafael Casado

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.02.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^