X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Montaltpark veurà millorades les voreres i renovat l'enllumenat


Les obres que tenen un pressupost d’execució per contracte de 137.593,81 euros, es finançaran íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Montaltparc

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha adjudicat a l’empresa Electricitat Boquet, S.L., el projecte per realitzar les obres d’adequació i millora de l’enllumenat públic i les voreres dels carrers Costa Brava, Costa Daurada i Mediterrani.

MontaltparcLes obres consisteixen en la substitució de cablejat, instal·lacions de posta a terra, llumeneres, làmpades i quadres elèctrics per uns altres de nous, la reposició de fanals il'adaptació de la xarxa a les normatives específiques d'enllumenat. Aprofitant aquesta actuació, també es reposaran les voreres per fer-les més accessibles.

Aquestes obres tenen un pressupost d'execució de 137.593,81 euros, que es finançaran íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, van començar a principis de novembre i s'enllestiran en dos mesos, aproximadament.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de millora de carrers i espais públics que el govern municipal està portant a terme i ve a donar resposta a les necessitats detectades en la zona de Montaltpark.

Montaltparc    Montaltparc


L’alcalde de sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha destacat que “aquesta era una actuació de manteniment i millora urbana que quedava pendent, amb la qual els veïns de la zona guanyaran en qualitat de vida, ja que les millores en l’enllumenat públic i en les voreres els hi facilitarà notablement el desenvolupament de la seva vida quotidiana".

L’alcalde també ha manifestat que “amb aquestes obres volem continuar millorant la façana litoral del municipi, que en el darrer any i mig ha vist com se solucionaven molts dèficits pel que fa a infraestructures i serveis amb l’entrada en funcionament del nou complex comercial i esportiu de Can Boada.”


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.11.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^