Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament anuncia bonificacions de fins al 100% a la taxa d'escombraries
Les exempcions i/o descomptes s'han de sol·licitar abans del 31 de març

Bonificacions

Les famílies amb pocs recursos de Sant Vicenç que tinguin uns ingressos anuals inferiors al salari mínim interprofessional queden eximides de pagar la taxa d’escombraries.

contenidorsLa mesura, presa per l’equip de govern d’acord amb l’actual situació de crisi econòmica, ja s’havia aplicat en anys anteriors i es planteja com un ajut a aquelles persones que per les causes que sigui tenen una economia familiar més fràgil.

Els ciutadans que puguin acollir-se a aquesta bonificació del 100% del rebut de les escombraries ho han de sol·licitar a l’oficina de l’ORGT, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament, abans del 31 de març.

Tanmateix, enguany també podran gaudir de descomptes en el rebut de les escombraries les persones que disposin de compostadors -cal sol·licitar-ho a l’ORGT- i aquelles que durant l’any 2014 hagin fet ús de les deixalleries, fixa i mòbil, -s’apliquen d’ofici i no cal sol·licitar-ho-.

A Sant Vicenç Reciclem

ACREDITACIÓ: per poder gaudir de l'exempció s'hauran d'acreditar els ingressos de la unitat familiar, mitjançant la presentació de la declaració de renda de tots els membres. Les declaracions de renda es poden substituir pels certificats de percepció d'emoluments de cada un dels membres de la unitat familiar.

DESCOMPTES PER DISPOSAR DE COMPOSTADORS:

  • Compostadors amb una capacitat de fins a 420 litres: 10 euros
  • Compostadors amb una capacitat de fins a 800 litres: 15 euros
  • Compostadors amb una capacitat de 801 a 1.200 litres: 20 euros
  • Compostadors amb una capacitat de més de 1.200 litres: 25 euros
També s'aplicaran descomptes de 10 euros a les persones que disposin d'un vermicompostador, independentment de la seva capacitat.

És requisit imprescindible per accedir a aquests descomptes que els usuaris hagin fet una utilització correcta dels compostadors a 1 de gener de l'any en curs, la qual cosa serà comprovada des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament.

DESCOMPTES PER ÚS DE LES DEIXALLERIES

Gaudiran de bonificacions fiscals les persones que durant l'any natural -1 de gener a 31 de desembre- anterior hagin utilitzat, mitjançant la presentació de la tarja facilitada a l'efecte, la deixalleria fixa o mòbil.
Les bonificacions a aplicar en aquest cas, són:
  • De 0 a 2 utilizacions anuals: 0%
  • De 3 a 6 utilitzacions anuals: 5%
  • De 7 a 10 utilitzacions anuals: 10%
  • D'11 a 14 utilitzacions anuals: 15%
  • A partir de 15 utilitzacions anuals: 25%
Aquestes bonificacions no caldrà sol·licitar-les ja que s'aplicaran d'ofici amb les dades facilitades pel concessionari de les deixalleries.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^