X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous, 29 de juny de 2006  -  2/4 de 8 tarda
Rutes per Sant Vicenç de Montalt
Presentació del Tríptic
Acte de presentació del Tríptic: Rutes per Sant Vicenç de Montalt, que anirà a càrrec de l'alcalde, Lluís Bisbal, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Pere Orts, i els representants de les entitats de la vila que han participat en el projecte.

Rutes per Sant Vicenç de Montalt ens convida a conèixer espais i zones verdes de l´entorn de la vila per poder passejar-hi, anar-hi amb bici o fer excursions mentre gaudim de la natura i del paisatge. El tríptic proposa tres rutes:

  • Ruta pel Centre Històric: recorregut pel casc antic
  • Sant Vicenç i el seu entorn: ruta per fer en bicicleta
  • Itinerari dels Alocs: ruta que reivindica la recuperació dels alocs (planta autòctona de les rieres del maresme i que s´estén fins el cim del Montalt)
Cada ruta s´acompanya d´un mapa i d'una llegenda que especifica la durada de la ruta, el  nivell de dificultat i els punts d´interès turístic i paisatgístic.
 
El tríptic és el fruït de la feina duta a terme per diverses entitats de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de la Biblioteca Pública La Muntala i el recolzament de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

De cara a la tardor, està prevista l´organització de sortides, obertes a tothom, que seran guiades per les entitats que han participat en el projecte.

En acabar, se servirà una copa de cava als assistents.

Lloc: Centre Cívic
Organitza: Regidoria de Turisme
Preu: gratuït
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^