Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde rep al portaveu de la Fundació Vicente Ferrer a Espanya

Visita Fundació Vicente Ferrer

El passat divendres 27 de març, l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va rebre a l’Ajuntament a Lancy Dodem, portaveu de la Fundació Vicente Ferrer a Espanya.

El motiu de la celebració de la trobada va ser la propera partida, durant el mes de maig, d’una delegació santvicentina a l’Índia per dur a terme el VIII Campus de futbol solidari que ve organitzant el CF Santvicentí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el suport de la Fundació Vicente Ferrer, a Anantapur, una de les regions més pobres de l’Índia.

Tanmateix, la reunió també va servir per planificar nous projectes de col·laboració, tant a nivell local com comarcal, com la construcció de vivendes socials i equipaments públics en diversos pobles de la regió.

Lancy Dodem va estar acompanyat per 3 cooperants i pel santvicentí Pere Ferrer que va ser un dels principals impulsor del Campus solidari de futbol i de l’apadrinament d’infants a  través de la Fundació Vicente Ferrer.

Es dóna la circumstància que Lancy Dodem, fill dun 'dalit' o intocable, va ser el primer nen apadrinat per Vicente Ferrer i la seva dona Anna a l'Índia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^