Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una comèdia, la proposta teatral del mes d'abril
"Maldita fortuna", dirigida per Paco Mir, està escrita per l'autor del "Sopar dels idiotes"

Maldita fortuna

L’Associació de Gent Gran Els Xurravins s’ha tornat a sumar a la sortida al teatre programada per la Regidoria de Cultura de Sant Andreu de Llavaneres pel mes d’abril, i ja ha posat a la venda les entrades per anar a veure l’obra “Maldita fortuna”.

"Maldita fortuna" arriba al Teatre Apolo de Barcelona amb un elenc d’actors i actrius encapçalat per David Fernández i Toni Sevilla. La sortida per anar a veure aquesta comèdia des de Sant Vicenç es farà divendres 24 d’abril, a 2/4 de set de la tarda des del Centre Cívic El Gorg.

El preu és de 35 euros i inclou entrada al teatre i servei de bus. La data límit per comprar l'entrada és el proper dimecres 8 d'abril, al Casal de la Gent Gran, de dilluns a divendres, d’11 a 12h.

"Maldita fortuna" ens presenta un seguit de personatges de carn i os, amb problemes quotidians que es resolen tal com ens agradaria que es resolguessin en la vida real.

Tornarem a veure a François Pignon, el protagonista de totes les obres de Francis Veber, lluitant per sortir de l’atur, proposant-li a un inspector d’hisenda que li faci una inspecció, descobrint que els paradisos fiscals ja no són el que eren, comprovant com els diners canvia a les persones i veient-se convertit, de la nit al dia, en una icona sexual.

I tot això per demostrar-nos que els diners no donen la felicitat però que, si es pot, sempre està bé comprovar-ho.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^