X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2019
Acords del Ple Municipal del dia 28 de març de 2019
  • Podeu escoltar l'àudio del Ple Municipal en aquest  ENLLAÇ


    El passat dijous dia 28 de març es va celebrar una nova sessió ordinària del Ple Municipal a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tant els regidors de l’oposició com els del govern.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    • Modificació de la retribució del Sr. Alcalde (dedicació exclusiva). Aprovat per unanimitat.
    • Ratificació per a la modificació dels estatuts del consorci per al tractament de residus sòlids urbans del maresme. Aprovat per unanimitat
    • Ordenança fiscal reguladora de la número 19 reguladora de la taxa per l’estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies publiques municipals  i de l'ordenança general número 62 reguladora del reglament regulador del servei públic d’estacionament de vehicles a motor en zones especials i determinades de la via pública, sota control horari limitat  “zona blava”. Aprovat per unanimitat
    • Creació d’un registre de personal i l’assignació d’un codi identificatiu de signatura de professionals adscrits a l’àrea de serveis socials. Aprovat per unanimitat.
    • Conveni i addenda econòmica entre l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Consell Comarcal del Maresme pel suport en l'àmbit del Servei d'Atenció Domiciliaria (SAD). Aprovat per unanimitat.


    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat de tots els assistents l’acta del Ple ordinari celebrat el 28 de febrer de 2019, i es va donar compte del següents assumptes:

    • Relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària.
    • Aprovació per junta de govern local de la modificació del preu públic per la prestació dels serveis d'ensenyaments especials en establiments municipals. activitats esportives.


    Es va tancar amb el punt de precs i preguntes que podeu escoltar a l’àudio de la sessió.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.04.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^