X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2021
Acords del Ple Municipal del dia 15 de desembre de 2021
  • Podeu escoltar l'àudio del Ple Municipal en aquest  ENLLAÇ


    El dimecres dia 15 de desembre es va celebrar una nova sessió extraordinària telemàtica del Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on hi eren presents tots(es els/les regidors/es del govern i del'oposició.

    Durant la sessió només es va tractar un punt i no es va adoptar cap acord, ja que es tractava d'una sessió perquè el govern donés explicacions a l'oposició sobre l'adhesió de l'Ajuntament al CONGIAC com a nou model de gestió de l'aigua.

    Els membres de l'oposició van mostrar el seu desacord amb l'adhesió al Consorci al·legant diferents qüestions: per una banda, consideren que aquest tema no s'ha tractat en profunditat i que no s'han convocat suficients comissions de Medi Ambient, i s'altra banda, van fer referència a una sentència del Tribunal Superior de Justícia on es considera com a fraudulent i il·legal aquest sistema al municipi de Collbató.

    El primer tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient, Sergi Rabat, va assegurar que aquesta sentència no té res a veure amb Sant Vicenç i "que els vilatans no han de patir pel subministrament d'aigua perquè AGBAR, l'actual empresa adjudicatària, es veu obligada, per llei, a continuar prestant el servei fins que entri en vigor l'adhesió al CONGIAC". També va destacar que els estatuts del CONGIAC van modificar-se arrel de la sentència de Collbató i que aquesta problemàtica ja no és vigent.




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.12.2021

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^