X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2019
Acords Junta de Govern Local del dia 7 de novembre de 2019
  • El passat dijous 7 de novembre es va celebrar una sessió de la Junta de Govern Local a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on van assistir tots els membres del govern.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    ·         Aprovació dels convenis relatius a l’educació per a la mobilitat segura. Aprovat per unanimitat.  

    ·         Aprovació de diverses liquidacions de les àrees de festes, esports, serveis socials, joventut i cultura.  Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació liquidacions de Sorea del 4t Trimestre 2018 i 1r, 2n i 3r Trimestre 2019 de l’ ajut econòmic CCE les Aigües -Mataró. Aprovat per unanimitat.

    ·         Aprovació de la modificació parcial del vigent acord de condicions dels empleats públics de l’ Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Aprovar per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    ·         Aprovació de la desafectació de béns demanials adscrits als Serveis Municipals. Aprovar per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    ·         Aprovació de la xifra oficial de població a data 1 de gener de 2019 i estudi de la població relatiu a l’any 2018. Aprovar per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    ·         Aprovació de la carta de serveis de l’ Oficina d’ Atenció Ciutadana (OAC). Aprovar per unanimitat traslladar aquest punt al Ple per a la seva aprovació.

    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat les actes de Junta de Govern Local celebrada el 17 d’ octubre de 2019  es va donar compte de la relació d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió.

    Tanmateix, no va haver-hi precs ni preguntes.

     

     




OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.11.2019

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^