X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2022
Acords del Ple Municipal del dia 27 de gener de 2022 (Ordinari)
  • Podeu escoltar l'àudio del Ple Municipal en aquest  ENLLAÇ


    El passat dijous dia 27 de gener es va celebrar una nova sessió ordinària telemàtica del Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on hi eren presents tots(es els/les regidors/es del govern i del'oposició.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    • Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança número 4, reguladora de l'Impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana: Aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables de JUNTS (3), Primàries (1), ERC (1), 9 SV (1), la CUP (1) i el regidor no adscrit Crisian Garralaga, i els vots en contra del PSC (1), Cs (1) i els regidors no adscrits Francesc Guillem, Miquel Àngel Martínez i Robert Subirón.
    • Aprovació de la modificació dels estatuts del CONGIAC: Aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables de JUNTS (3), Primàries (1), ERC (1), 9 SV (1), la CUP (1) i el regidor no adscrit Crisian Garralaga, i els vots en contra del PSC (1), Cs (1) i els regidors no adscrits Francesc Guillem, Miquel Àngel Martínez i Robert Subirón.
    • Aprovació de la delegació de competència per a la gestió de la deixalleria Les 3 Viles entre els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres: Aprovat per unanimitat
    • Aprovació de l'expedient de Delimitació de Sant Vicenç de Montalt i Dosrius:  Aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables de JUNTS (3), Primàries (1), ERC (1), 9 SV (1), la CUP (1), el PSC (1), i els regidors no adscrits Crisian Garralaga, Miquel Àngel Martínez i Robert Subirón, i l'abstenció de CS (1) i del regidor no adscrit Francesc Guillem.
    • Aprovació de la desestimació d'al·legacions presentades pel Sr. J.V.C. i aprovació del Projecte d'Actuació Específica (PAE) Ps. dels Pins 4: Aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables de JUNTS (3), Primàries (1), ERC (1), 9 SV (1), la CUP (1) i el regidor no adscrit Crisian Garralaga, i els vots en contra del PSC (1), Cs (1) i els regidors no adscrits Francesc Guillem, Miquel Àngel Martínez i Robert Subirón.


    Durant la sessió també es van aprovar per unanimitat de tots els assistents les actes del Ple ordinari telemàtic celebrat el 25 de novembre de 2021 i del Ple extraordinari telemàtic celebrat el 15 de desembre de 2021, i es va donar compte dels següents assumptes:

    • Relació de decrets d'Alcaldia i d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària.
    • Decret número 1577 de 19/11/2021 d'aprovació de la Modificació de Crèdit 4/2021, modalitat generació de crèdits per ingressos.
    • Decret número 1580 de 19/11/2021 d'aprovació de la Modificació de Crèdit 5/2021, modalitat transferències de crèdits.


    La sessió es va tancar amb el punt de precs i preguntes que podeu escoltar a l’àudio de la sessió.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.01.2022

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^