X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
ANY 2024
Crònica del Ple Municipal del dia 29 de gener de 2024 (Ordinari)
  • Podeu consultar l'acta de la sessió en format PDF així com també l'audioacta del ple en aquest  ENLLAÇ

    El passat dilluns dia 29 de gener es va celebrar una nova sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on hi eren presents tots/es els/les regidors/es del govern i de l'oposició.

    Durant la sessió es va arribar als següents acords:

    • Resolució d'al·legacions i aprovació definitiva de la modificació de les ordenances generals per a l'any 2024: Es desestimen les al·legacions i s'aproven les esmentades ordenances per majoria absoluta, amb els vots a favor de Sempre Santvi (5) i PP (2), els vots en contra de Junts X SVM (3) i Som-hi (2) i l'abstenció de Junts X Catalunya (1).
    • Imposició de penalitats a l'empresa Multianau, concessionària del servei de neteja d'immobles municipals - Lots 1 i 2: S'aprova per majoria absoluta, amb els vots a favor de Sempre Santvi (5),  PP (2) i Som-hi (2), el vot en contra de Junts X Catalunya (1) i l'abstenció de Junts X SVM (3).
    • Resolució anticipada i per mutu acord del contracte administratiu formalitzat entre l'Ajuntament i la societat mercantil Benito Arnó e Hijos, S.A.U., en data 27 de desembre de 2013, per a la transmisió i construcció d'un dret de superfície sobre la finca registral de titularitat municipal 5662 situada al passeig de Sant Joan número 5-9 amb la finalitat de destinar-la a la promoció i explotació d'habitatges amb protecció oficial per a lloguer i habitatges dotacionals públics: S'aprova per majoria absoluta, amb els vots a favor de Sempre Santvi (5),  PP (2) i Som-hi (2) i els vots en contra de Junts X Catalunya (1) i Junts X SVM (3).

    Fora de l'ordre del dia, es va presentar per urgència un punt sobre la resolució d'al·legacions presentades per la Sra. Concepción Lamarca, en nom i representació de la federació de serveis a la Ciutadania de CCOO al Vallès Oriental-Maresme-Osona , el passat 19 de gener de 2024, contra l'aprovació inicial de la Plantilla 2024 i aprovació definitiva del pressupost, plantilla i bases d'execució 2024.

    • Resultat de la votació de l'urgència: S'aprova per majoria absoluta, amb els vots a favor de Sempre Santvi (5) i  PP (2) i els vots en contra de Som-hi (2), Junts X Catalunya (1) i Junts X SVM (3).
    • Resultat de la votació de l'acord: S'aprova per majoria absoluta, amb els vots a favor de Sempre Santvi (5) i  PP (2) i els vots en contra de Som-hi (2), Junts X Catalunya (1) i Junts X SVM (3).

    Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat de tots els assistents l'acta dells plens celebrats el 28 de novembre de 2023 (Ordinari), i el 21 de desembre de 2023 (EXtraordinari) i es va donar compte dels següents assumptes:

    • Relació de decrets d'Alcaldia i d'anuncis i edictes oficials publicats des de la darrera sessió plenària.
    • Renúncia al càrrec de la regidora Míriam Robert Bartrés de Junt X SVM


    La sessió es va tancar amb el punt de precs i preguntes que podeu escoltar a l’audioacta de la sessió.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.01.2024

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^