Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja teniu el nou distintiu d'estacionament per a les zones blaves?

Els distintius de l’any 2015 deixaran de tenir vigència a partir del dia 1 de maig de 2016.

AQUÍ  trobareu tota la informació relativa a les zones blaves: normativa, ubicació, tarifes, vigència.

Zona blava

La Regidoria de Mobilitat posa en marxa la campanya de lliurament, als veïns i les veïnes de Sant Vicenç que paguen l’impost de circulació al municipi, dels distintius 2016 per poder aparcar gratuïtament a les zones blaves de la vila i a determinades zones blaves d'Arenys, Caldes i Llavaneres, municipis amb els quals l'Ajuntament manté convenis de col·laboració en aquest àmbit.

OAC Policia LocalEls distintius no tenen cap cost per al ciutadà, estan personalitzats amb la matrícula del vehicle i es lliuraran a partir de l’1 de març a les dependències de la Policia Local (Av. Països Catalans, 1), en els següents horaris:

  • de dilluns a divendres, de 9 a 13h
  • els dimecres, de 16 a 18h
  • el primer i tercer dissabte de cada mes, de 9 a 13h

En el moment de renovar el distintiu només caldrà aportar el distintiu de l’any 2015. Per a obtenir nous distintius s'haurà de presentar la documentació o comprovant de l’ORGT d’haver registrat el vehicle al municipi i el DNI o NIE del titular.

Enguany, l'Ajuntament també ha tornat a establir uns abonaments especials d'estacionament per a les zones blaves que es poden obtenir, prèvia sol·licitud, a la Policia Local, i que tenen un cost de 70 o 140 euros/anuals, depenent de la modalitat.

AVÍS: us recordem que els distintius d’estacionament per a les zones blaves s’han d’enganxar obligatòriament en el costat inferior dret del parabrisa davanter.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.02.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^