Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Amadeu Clofent i Rosique - Currículum
Botó que mostra/amaga menú lateral
Amadeu Clofent i Rosique - Currículum

Amadeu ClofentNascut el 25 de febrer de 1961 a la població veïna de Caldes d’Estrac, m’instal·lo a viure definitivament a Sant Vicenç de Montalt, l’any 1983. Casat i pare de dos fills, soc un enamorat del meu país i les meves grans passions són la cuina i la música.

Acadèmicament tinc el títol d’estudis superiors i estic especialitzat en el món empresarial en diferents àmbits com són: el màrqueting, la internacionalització i prospecció de mercats i de nous productes, la fiscalitat i l’assessoria en el món de les assegurances, la gestió d’equips humans, etc. Actualment soc agent assessor d’assegurances, després de més de trenta anys treballant a l’empresa familiar amb la responsabilitat de direcció.

Pel que fa referència a la meva etapa política, soc el 1r Tinent d’Alcalde des de l’any 2011 i milito al PdCat. Aquesta és la meva tercera legislatura a l’Ajuntament; vaig ser elegit regidor encapçalant la Candidatura independent d’Amics Per Sant Vicenç el 2007. A dia d’avui, gestiono les regidories de Cultura i Festes, Gestió Econòmica i Participació Ciutadana. Durant aquests anys també he gestionat altres regidories com: Mobilitat, Governació, Recursos Humans, Comerç i Turisme i Promoció Econòmica.

Vaig militar a CDC entre els anys 1980 i 1995. En aquest període vaig ser
President local del partit a Caldes d’Estrac i vaig formar part del Comitè Executiu Comarcal del Maresme.

He col·laborat en diferents entitats i associacions de les quals en soc soci. Actualment, formo part de la junta de l’Orfeó Parroquial El Delme, el qual vaig tenir l’honor de presidir durant cinc anys, i soc membre del Consell Parroquial.

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^