X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt compra 4.000 mascaretes per repartir entre els veïns i veïnes la propera setmana


Arribarà una mascareta FFP2 per a cada persona major de 75 anys empadronada al municipi i dues mascaretes reutilitzables per a cada família santvicentina.

Mascaretes

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha comprat 4.000 mascaretes que repartirà al llarg de la propera setmana entre totes les famílies del municipi. D'aquesta manera i seguint les pautes del Ministeri de Sanitat i de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), permetrà que la població faci servir mascaretes a manera de protecció enfront de l'COVID-19.


El repartiment es realitzarà a partir del proper dimarts 14 d’abril, i el material serà lliurat per personal municipal als domicilis del conjunt de famílies empadronades a Sant Vicenç.


Tot i que el mercat d'aquest producte està gairebé tancat i és molt difícil aconseguir aquest tipus de protecció enfront del coronavirus, l’Ajuntament ha aconseguit adquirir 445 mascaretes autofiltrants per partícules FFP2 que es lliuraran a les persones majors de 75 anys i 3.510 mascaretes reutilitzables de cotó orgànic amb acabat hidròfug i antibacterià, que poden resistir fins a 6 rentats a 60º. D’aquestes mascaretes, arribaran dues unitats amb les instruccions d’ús a cada família santvicentina.



Mascaretes






Davant la falta de màscares que tenen tant el Govern de la nació com el de la Generalitat, l'Ajuntament ha optat per buscar proveïdors -tasca que ha realitzat la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum-, i amb moltes dificultats les ha trobat. El cost de la compra del material s'aproxima als 10.500 euros.

Des de l’inici del confinament, l'Ajuntament ja ha vingut lliurant mascaretes i altres materials de protecció enfront del Covid-19 als establiments que romanen oberts al públic, a les residències per a gent gran de Sant Vicenç i Caldes i al personal municipal que realitza treballs essencials: Brigada municipal, Policia Local, Serveis socials, Informàtica, Comunicació i personal de suport d’altres àrees.


Destacar que, a banda del material adquirit amb fons municipals, l’Ajuntament també ha rebut material de protecció gràcies a la generositat de la comunitat xinesa del municipi que ha aportat mascaretes, i de l’empresa MAC Digital Printers de la santvicentina Merche Muñoz que ha lliurat pantalles de protecció. L'Ajuntament, en nom de tots els veïns i veïnes, vol expressar públicament el seu agraïment a totes les persones, entitats, col·lectius i empreses que d'una manera o altra estan posant el seu granet de sorra per combatre el coronavirus. 


Tot seguit, us oferim un detall dels diferents materials de protecció i desinfecció que s’han finançat fins al moment amb fons municipals.


Material protecció

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^