X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament ha començat avui a repartir porta per porta mascaretes


En total es distribuiran 4.000 mascaretes. El cost de la compra del material sobrepassa els 10.000 euros.

Lliurament mascaretes

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha començat aquest matí de dimarts 14 d’abril el repartiment de les 4.000 mascaretes comprades per als veïns i veïnes del municipi, com a protecció per evitar la infecció per Covid-19. Concretament, a cada familia se li lliuraran 2 mascaretes reutilitzables de cotó orgànic (poden resistir fins a 6 rentats) a cada família. Totes les persones majors de 75 anys, el col·lectiu més vulnerable i en major risc de contagi, també tenen assegurada una mascareta autofiltrant.


Treballadors municipals tocaran el timbre dels domicilis i deixaran els sobres amb el material de protecció i les instruccions d’ús, sense mantenir contacte entre la persona repartidora i la receptora.


El lliurament s’està realitzant de manera simultània a la part de dalt i la part de baix del poble. Avui s’ha fet repartiment a les zones de Can Gasull i del passeig marítim, i al llarg de la setmana el material anirà arribant a totes les llars del municipi.




Mascaretes




Les mascaretes de cotó són les que s'han d'utilitzar per sortir al carrer en els supòsits que estableix la llei: anar a comprar aliments, al metge o a la farmàcia, a passejar el gos o al banc, principalment, mantenint sempre el distanciament social. Recordar que el seu ús és només per quan sigui estrictament necessari, i que la millor mesura per frenar el contagi és quedar-se a casa i seguir tots els consells d'higiene que s'han anat difonent aquests dies.


Des de l’inici del confinament, l'Ajuntament ha vingut lliurant mascaretes i altres materials de protecció enfront del Covid-19 als establiments que romanen oberts al públic, a les residències per a gent gran de Sant Vicenç i Caldes i al personal municipal que realitza treballs essencials: Brigada municipal, Policia Local, Serveis socials, Informàtica, Comunicació i personal de suport d’altres àrees.


El consistori santvicentí vol agrair la tasca solidària de totes aquelles persones, entitats, col·lectius i empreses que han cosit o donat mascaretes, i fabricat viseres i pantalles de protecció per a repartir-les entre població, establiments, residències i personal municipal. Moltes gràcies!



Tot seguit, us oferim un detall dels diferents materials de protecció i desinfecció que s’han finançat fins al moment amb fons municipals.



Material protecció

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^