X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest estiu no hi haurà Estades Esportives d'Estiu a causa de la Covid-19

Estades Esportives Estiu


Des de l’inici de la crisi sanitària, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha vingut treballant amb diversos escenaris que permetessin poder dur a terme les activitats esportives que cada estiu organitza la Regidoria d’Esports, amb absoluta seguretat per als infants i adolescents i per a les persones que en tenen cura, així com per la resta de la ciutadania.


El coronavirus i les rigoroses mesures de prevenció associades fan molt difícil que les activitats es puguin realitzar amb normalitat i amb risc zero. L’obligatorietat de guardar la distància de seguretat impediria les activitats col·lectives i els treballs en equip dels nens i nenes, bàsiques per fomentar la socialització. Tanmateix, resulta poc realista que en qualsevol activitat els infants mantinguin la distància social, i evitar el contacte seria molt complicat. Tot plegat, ha fet que finalment l’Ajuntament hagi decidit anul·lar les Estades Esportives d’Estiu per responsabilitat amb tots els veïns i veïnes.


Vetllar per la salut de totes les persones constitueix una prioritat clara del consistori, i la decisió d’anul·lar les activitats esportives municipals respon a la voluntat d’evitar possibles contagis en l’actual context de crisi sanitària.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^