X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Es reprenen els terminis dels procediments administratius

Calendari


Amb motiu de la publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat núm.145, de 23 de maig de 2020, de la Resolució de 20 de maig de 2020, del Congrés dels Diputats, per la qual s'ordena la publicació de l'acord d'autorització de la pròrroga de l'estat d'alarma declarat pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, es deixa sense efectes, a partir de l'1 de juny de 2020, la suspensió acordada per aquest Reial Decret, de tal manera que el còmput dels terminis suspesos es reprendran, o es reiniciaran si així s'hagués previst en una norma amb rang de llei aprovada durant la vigència de l'estat d'alarma i les seves pròrrogues.

En concret:

  • Amb efectes des del 4 de juny de 2020, s'aixecarà la suspensió dels terminis processals
  • Amb efectes des de l'1 de juny de 2020,  el còmput dels terminis administratius que haguessin estat suspesos es reprendrà.
  • Amb efectes des del 4 de juny de 2020, s'aixecarà la suspensió dels terminis de prescripció i caducitat de drets i accions.


Recordar que el passat 5 de maig, en virtut del Reial decret llei 17/2020 aprovat el 5 de maig, s'estableixia la continuació i inici dels procediments de contractació celebrats per entitats del sector públic durant la vigència de l'estat d'alarma. Aquests procediments havien quedat aturats a causa de la declaració d'estat d'alarma del 14 de març.

L'aixecament de la suspensió de les previsions i interrupció dels terminis dels procediments de contractació promoguts per entitats pertanyents al Sector Públic, serà vàlida sempre que la seva tramitació es realitzi per mitjans electrònics.

Això permetrà igualment l'inici de nous procediments de contractació quan la tramitació es porti a terme també per mitjans electrònics. Aquesta mesura s'estendrà als recursos especials que siguin procedents en els dos casos.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^