X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Entre tots decidirem!!!: la ciutadania dirà la seva en el Pressupost Participatiu 2015
El termini de votacions va començar el 15 de setembre i finalitzarà el 3 d'octubre.

Pressupost Participatiu 2015L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa per primera vegada un procés participatiu que donarà veu als santvicentins i les santvicentines per tal que puguin decidir el destí d'una partida de 30.000 euros del Pressupost Municipal 2015.

Aquest projecte s'inicia amb una prova pilot en la qual se sotmetran a consulta quatre actuacions genèriques a realitzar al llarg del 2015. La proposta que resulti més votada és  la que es prioritzarà i a la que s'hi destinaran els 30.000 euros. 

Tot seguit us detallem les actuacions contemplades pel Pressupost Participatiu 2015, que responen a obres de millora i manteniment de l'espai públic:

  • Millora de la via pública: asfaltat i condicionament de carrers del municipi
  • Supressió de barreres arquitectòniques, facilitant la mobilitat pel municipi: rebaix de voreres, accessibilitat, ...
  • Millora dels parcs i jardins: mobiliari, jardineria, elements de joc ...
  • Condicionament i millora de la platja: neteja, senyalització, elements de joc ...

Logo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaLogo Participació CiutadanaParticipació ciutadana


La Regidoria de Participació Ciutadana és l'encarregada de gestionar aquest procés, un procés participatiu i obert al poble. Per això s'han distribuït unes butlletes amb la finalitat que qualsevol persona empadronada a Sant Vicenç i major de 16 anys pugui emetre el seu vot.

Les butlletes i les bústies per poder votar es trobaran a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al Centre Cívic El Gorg, de dilluns a divendres de 10 a 22h, i al local veïnal de la façana litoral (baixos del Sorli Sport), de dilluns a divendres de 17 a 19h. A més, també es pot votar mitjançant aquest formulari del web municipal, o a les carpes que es posaran al carrer el dia 20 de setembre, de 10 a 12h, a l'Av. Toni Sors, i 28 de setembre, de 10 a 12h, al parc de Can Boada. El termini de votacions va començar el 15 de setembre i finalitzarà el 3 d´octubre.

Un cop finalitzat el període de votacions, els resultats de la consulta es faran públics a través dels canals habituals de l'Ajuntament (butlletí, web, ...) durant el proper mes de novembre i es procedirà a la seva incorporació per l'aprovació en el Pressupost 2015.


Pressupost Participatiu 2015

Pressupost Participatiu 2015

Fitxer: cartell_PRESSUPOST_PARTICIPATIU_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 845.71 kB


El Pressupost Participatiu permet la participació directa dels santvicentins i les santvicentines en les finances municipals. Per això, és voluntat del consistori donar-li continuïtat i incorporar en els exercicis posteriors, una fase prèvia de recollida de propostes per part de la ciutadania,  les quals, una vegada valorades i validades d'acord amb criteris de viabilitat econòmica, tècnica i de competència de l'Ajuntament, passaran a ser votades per tal d'establir-ne la seva prioritat.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.09.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^