Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El CF Santvicentí organitza un campus de tecnificació

Campus SantvicentíEl Club Futbol Santvicentí  organitza un Campus de Tecnificació de Futbol amb la col·laboració d'entrenadors titulats de diferents clubs i mestres de reforç escolar (6-12 anys) que exerceixen aquesta feina durant el curs.

El campus neix de la convicció que la formació esportiva i la formació acadèmica són i han de ser complementàries i està adreçat a jugadors i jugadores de 6 a 17 anys que vulguin créixer coma  futbolistes i com a persones. Es durà a terme tots els dilluns de gener a maig, en horari de 17.15 a 19.15h, dedicant la primera hora al reforç escolar i el seguiment de l’agenda i la segona hora a entrenament. Es lliuraran informes mensuals i individuals.

El preu de l’activitat és de 33 euros/mes amb una matrícula de 45 euros. Els jugadors/es del club gaudiran d’un 10% de descompte en el preu del campus i els participants del Campus de Nadal tindran la matrícula gratuïta.

Us hi podeu inscriure on-line a través de la web del club.

El Campus de Tecnificació de Futbol és una iniciativa impulsada pel C.F. Santvicentí amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


Campus Futbol Tecnificació

Campus Futbol Tecnificació

Fitxer: campus_de_futbol_TECNIFICACIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 386.8 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.12.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^