Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament s'adhereix a un programa per ajudar al jovent a trobar feina

Formació per a joves

L'Ajuntament de Sant Vicenç s'ha adherit, mitjançant el Consell Comarcal, al programa "Joves per l'ocupació", promogut pel Servei Català d'Ocupació, i que pretén que els i les joves d'entre 16 i 24 anys millorin la seva preparació i la seva experiència per millorar la seva ocupabilitat, és a dir, les seves opcions de poder inserir-se al mercat laboral.

El programa es basa en tres eixos: l'acompanyament i la tutorització del jovent que hi pren part, la formació professionalitzadora (300 hores) i les pràctiques en empreses (80 hores). També es contempla una possible contractació (6 mesos). Les places que s'ofereixin des del Consel Comarcal es distribuiran entre el municipis del Maresme que s'han adherit al programa, i els joves participants es podran formar i treballar en tres especialitats: auxiliar de magatzem i comerç, zelador o zeladora sanitària i atenció sociosanitària i auxiliar de comerç polivalent.

Els requisits per poder accedir al programa són:

  • Tenir entre 16 i 24 anys (fins a 30 anys en cas de disposar de certificat de discapacitat igual o superior al 33%). 
  • Nivell d’estudis: sense graduat de l'E.S.O. o amb graduat i sense estudis post obligatoris (no han cursat res o han abandonat). 
  • Inscrits al SOC com a demandants d’ocupació (DONO).
  • Inscrits al registre de Garantia Juvenil.  

Segons les previsions, el programa començarà abans del 31 de desembre i finalitzarà el 31 de març del 2017. Les persones interessades a rebre informació poden posar-se en contacte amb el Servei Local d'Ocupació de la Regidora de Promoció Econòmica mitjançant:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.09.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^