X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Si vols estudiar música, L'Oriola torna a obrir la matrícula al setembre
Matrícula oberta els dies 1, 6 i 8 de setembre

Alumnes OriolaL'Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Montalt obrirà al setembre un nou termini de matriculacions per al curs 2016-2017. Les sol·licituds s'hauran de presentar els dies 1, 6 i 8 de setembre al mateix centre, situat al c/ Escoles 10, de 17 a 19.30h.

El proper curs, el centre tornarà a oferir activitats de tot tipus i per a totes les edats que, a banda de proporcionar una sòlida formació musical, intentaran donar resposta i acompanyar els interessos i les necessitats expressives dels ciutadans en aquest àmbit artístic.

Tanmateix, a partir del curs 2016-2017 L'Oriola aplicarà un nou programa d’estudis i una major presència d’orquestres i grans conjunts vocals i instrumentals on els alumnes podran practicar i aprendre alhora que creen esperit de grup.

Pel que fa a les classes d’instrument, s’implementarà el treball cooperatiu. Els alumnes aniran majoritàriament en grups reduïts per aprendre a tocar qualsevol dels instruments que s’impartiran al centre: piano, guitarra, violí, violoncel, saxo, clarinet, flauta travessera, bateria, gralla i cant.

Escola Municipal de Música L'OriolaCursos de curta durada per a estudiants puntuals

A banda del programa principal, el centre musical també ha planificat una oferta per a les persones interessades en la música però que no es vulguin matricular per al curs sencer. De forma estable, s’hi oferiran cursos i tallers de curta durada de música folk, pop o audicions, entre d’altres. A més, el centre també disposa del grup coral Som Veus.

Recordem que aquest 2016, l'Escola Municipal de Música L’Oriola celebra el seu 20è aniversari.

Per a més informació podeu contactar amb l’escola a través dels següents canals:

oriola@svmontalt.cat 

centrecivic@svmontalt.cat 

Telèfon: 93 791 34 72



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.08.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^