Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una desena de persones han seguit el taller de resiliència motivadora

Cloenda cursEl passat 23 de setembre, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va cloure l’acció formativa “Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada!”, que s’emmarca dins del programa de formació per l’ocupació Forma’t 2016 i anava adreçada a persones del municipi en situació d’atur, majors de 45 anys, que cercaven un acompanyament tècnic i motivacional per tirar endavant els seus projectes professionals i vitals.

El taller, impartit per la coach Roser Sellés, era gratuït, tenia una durada de 10 hores i ha comptat amb la participació de 10 alumnes.

Durant la seva intervenció, l’alcalde va voler transmetre un missatge de suport a les persones que han seguit aquesta acció formativa, davant les dificultats que es troben per reincorporar-se al mercat de treball. L’alcalde també els hi va explicar les diferents iniciatives locals que s’endegaran properament al municipi per fomentar l’ocupació i incentivar la contractació dels col·lectius més desafavorits, com els joves, les dones o els majors de 45 anys.

En aquest sentit, des de la Regidoria de Promoció Econòmica es continuarà apostant per donar continuïtat a projectes que s’han implantat amb èxit, com la Brigada jove, els Plans ocupacionals o les contractacions temporals de joves durant els períodes de vacances, alhora que s’està treballant en el disseny i implantació de noves accions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^