Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja s'han exhaurit les places per a la renovació del DNI a Sant Vicenç
L'Oficina Mòbil del DNI s'instal·larà els dies 24 i 26 de maig a l'Ajuntament

Renovació DNIEl nou servei que l’Ajuntament oferirà a partir del proper mes de maig perquè els santvicentins puguin obtenir per primera vegada o renovar el document nacional d'identitat sense sortir del poble, ha tingut una gran acceptació entre la ciutadania i ja s‘han exhaurits les 72 places que hi havia disponibles.

Les dates fixades per la visita de l'Oficina Mòbil de la Direcció General de la Policia són el 24 i el 26 de maig. S'instal·larà a la planta baixa de l'Ajuntament i les tramitacions de DNI es faran de 9 a 13h.

La propera setmana es trucarà a les persones que s’han apuntat al nou servei per a informar-les del dia i hora assignats. Tanmateix, hi ha oberta una llista d’espera per a cobrir possibles vacants.

Cal recordar que és obligatori tenir el DNI a partir del 14 anys, que a partir dels 70 anys la renovació és permanent i que les dades que hi consten han d'estar actualitzades.


El dia que ens visiti l’Oficina Mòbil del DNI, cal que tingueu en compte el següent:

  • És imprescindible la presència física de la persona a qui s'hagi d'expedir el DNI. Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats del pare, mare o tutor amb el DNI en vigor, o d'una persona amb autorització acompanyada de la fotocòpia per ambdues cares del DNI del pare, mare o tutor del menor.
  • S'han d'abonar les taxes legalment establertes en el moment de formalitzar el tràmit.
  • El dia de l'expedició i/o renovació del DNI cal presentar els documents exigits segons el cas:
    • Per a la primera inscripció: una fotografia, certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (validesa de 3 mesos) i certificat literal de naixement expedit pel Registre Civil (validesa de 3 mesos). El preu és de 10,60 euros.
    • Per a renovació per caducitat: una fotografia i el DNI caducat. El preu és de 10,60 euros.
    • Per a renovació per canvi de domicili: una fotografia i certificat d'empadronament (validesa de 3 mesos). És gratuït si el document està en vigor.
    • Per a renovació per pèrdua: una fotografia. El preu és de 10,60 euros.
    • Per a renovació per sostracció: una fotografia i la denúncia de la sostracció. El preu és de 10,60 euros.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^