X
Subvencions Esportives 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç posa en marxa el Bus Nit per als joves


Aquest nou servei vol garantir que els joves del municipi es desplacin amb seguretat a la zona d'oci nocturn de Mataró.

Signatura contracte Bus NitL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Grup La Pau han signat aquest matí un contracte per oferir el servei de transport de nit, denominat Bus Nit, entre Sant Vicenç i la zona d'oci nocturn de Mataró, i el trajecte a la inversa.

El servei, que serà totalment gratuït pels joves de 16 a 18 anys del municipi, es començarà a prestar el proper divendres 5 de maig i s'allargarà fins al pròxim 28 de juliol, durant tots els divendres a la nit. L'objectiu és minimitzar el risc d'accidents de trànsit dels joves santvicentins durant el seu temps d'oci.

El Bus Nit sortirà cada divendres des del Centre Cívic El Gorg a les 23h i farà una parada a les 23.15h al passeig dels Pins, abans de desplaçar-se fins la zona d'oci de Mataró. L'hora de tornada serà a les 5h de la matinada de dissabte des del mateix punt d'arribada i fins al de recollida.

El transport s'oferirà amb un autobús de 32 places que estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) i amb servei d'acompanyament a través d'un monitor titulat TES (Tècnic en Emergències Sanitàries).

Bus NitConcretament, aquesta iniciativa s'impulsa per evitar accidents de trànsit, oferir una alternativa al cotxe o la moto i donar un servei a tots aquells joves que no tenen mitjà de transport per fer els freqüents desplaçaments cap a la capital del Maresme.

Podeu consultar tota la informació relativa a aquest nou servei (normativa, horaris, parades, inscripcions, autoritzacions paternes...) en aquest DOCUMENT.

Tots els joves que ho vulguin poden reservar plaça pel servei de Bus Nit emplenant aquest FORMULARI. Recordeu que per tal d'accedir a aquest servei cal presentar l'AUTORITZACIÓ del pare/mare/tutor/a degudament emplenada i signada a l'Espai Jove El Cau.


Bus Nit

Bus Nit

Fitxer: BUS_NIT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 234,65 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^