X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç contracta 7 persones amb un pla d'ocupació

Personal plans ocupacióL'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va donar la benvinguda el passat dimecres 7 de juny a les set persones que s'incorporen a treballar a l'Ajuntament per reforçar serveis d'interès per a la ciutadania.

A aquests nous treballadors, s'hi han d'afegir la trentena de  persones que se sumaran durant aquest mes de juny al planter de treballadors municipals mitjançant diferents tipus de contractes per reforçar les plantilles de l'escola bressol, la brigada i l'Àrea d´Esports.


Personal plans ocupacióL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha contractat set nous treballadors eventuals a través del procés de selecció dels Plans d´Ocupació 2017-2018. La convocatòria oberta pel consistori santvicentí és de caràcter bianual i està finançada per la Diputació de Barcelona amb 160.985,72€ , que permetran que les 7 persones contractades puguin treballar a l'Ajuntament aquest any i l'any vinent, per uns períodes d'entre 4 i 6 mesos, depenent del lloc de treball.

Els nous treballadors s'aniran incorporant paulatinament entre els mesos de juny i novembre per reforçar la Brigada Municipal de Serveis amb 3 peons de parcs i jardins i 1 paleta oficial 1a, l'Àrea de Medi Ambient amb 2 agents cívics i l'Oficina d´Atenció al Ciutadà amb 1 auxiliar administrativa.

L'objectiu d'aquests plans ocupacionals és oferir llocs de treball als col·lectius amb més vulnerabilitat i en risc d´exclusió com els joves, les dones i les persones majors de 45 anys, i millorar les possibilitats d'inserció laboral posterior dels que hi participen. En aquest sentit, els nous treballadors municipals també rebran formació amb l'objectiu que puguin adquirir experiència professional i millorin la seva qualificació professional combinant el treball amb la formació.

Tanmateix, els plans ocupacionals suposen un benefici per a les persones contractades i pel municipi, ja que tots els treballs desenvolupats incideixen en la millora del serveis que l´Ajuntament ofereix a la ciutadania.

Destacar que aquestes 7 contractacions no són un fet aïllat i se sumaran a les que facilitaran la incorporació aquest estiu d'una vintena de monitors/es per a les Activitats Esportives d´Estiu i de 5 peons per a la Brigada Jove. D'altra banda, l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers també veu incrementats els seus efectius amb la recent incorporació de 4 educadores amb diferents tipus de contractes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^