Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament busca la implicació dels joves en l'elaboració del nou Pla de Joventut
El divendres 27 d'octubre es faran dues sessions prèvies per a explicar el desenvolupament del procés participatiu

Pla joventutEls joves de Sant Vicenç de Montalt tenen a les seves mans les polítiques de joventut per als propers quatre anys. L'Ajuntament està començant a elaborar el nou Pla Local de Joventut 2018-2021, i ho vol fer amb la col·laboració i implicació dels mateixos protagonistes. Aquests dies, totes les persones entre 12 i 30 anys empadronades al municipi rebran una carta en què se’ls convidarà a una primera sessió on s’explicarà el funcionament de tot el procés participatiu. Serà el divendres 27 d’octubre a l’Espai Jove El Cau (a dos quarts de sis de la tarda per als menors d’edat i a les set per als majors).

L’objectiu del procés és que els joves mateixos puguin expressar les seves inquietuds, les seves necessitats, puguin plantejar preguntes i aportar noves idees, que serviran per a redactar el projecte final. Per això, el consistori elaborarà una enquesta virtual que estarà disponible aquest mes d’octubre al lloc web de l’Ajuntament. També se’n farà una segona versió destinada als majors de 30 anys, amb continguts i preguntes diferents, on es vol copsar l’opinió d’un grup d’edat diferenciat.

Un dels punts centrals del procés participatiu que definirà el nou pla seran les sessions presencials que s’organitzaran al municipi per a escoltar les idees i propostes de tothom. En un principi, n’hi haurà dues amb joves, dividits per grups d’edat per a diferenciar les seves necessitats. Però també es parlarà amb les entitats del municipi, amb professionals de diferents àmbits relacionats amb la joventut (tècnics municipals, agents de la Policia Local, educadors socials, personal del CAP i directors dels centres educatius) i amb els polítics santvicentins, en tres sessions més, respectivament. Els resultats del procés s’aniran fent públics a mesura que es vagi avançant.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^