Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Divendres, nova trobada del Club del llibre
A les 7 de la tarda, a la biblioteca

Luís LanderoLa  Biblioteca Municipal La Muntala organitza aquest divendres a la tarda una nova trobada del Club del llibre. L'activitat consisteix en què un nombre de lectors i/o usuaris de la biblioteca llegeixen un llibre durant un període de temps, i quan arriba la data fixada es troben per comentar-lo informalment amb el dinamitzador de l’activitat, que aquesta temporada és en Joan García Pey.

Les trobades del Club del llibre es fan un divendres al mes, a la biblioteca, i es treballa un autor cada vegada.

Per a aquesta sessió s’ha triat l’obra El balcón de invierno de Luís Landero, una narració emocionant d'una infància en una família de pagesos a Alburquerque (Extremadura), i una adolescència al madrileny barri de la Prosperitat. És també el relat, de vegades d'una implacable sinceritat, altres barroer i humorístic, de per què foscos designis de l'atzar un noi d'una família on amb prou feines hi havia un llibre aconsegueix trobar-se amb la literatura i ser escriptor.

Luis Landero, nascut el 25 de març de 19481 a Alburquerque, és un dels grans narradors de la literatura espanyola contemporània. L'aparició de la seva primera novel·la Jocs de l'edat tardana, publicada el 1989, va ser un esdeveniment en el món de les lletres i va rebre una extraordinària acollida per part de la crítica i del públic. Guardonada amb el premi de la Crítica i el Nacional de Literatura, Jocs de l'edat tardana va convertir a Landero en un nom fonamental de la narrativa en espanyol i li va donar un prestigi que l'escassetat de la seva obra no ha mitigat.

La cita per a qui vulgui assistir a aquesta trobada del Club del llibre és divendres 1 de desembre, a les 7 de la tarda, a la biblioteca.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^