Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Muntala se suma a la commemoració de l'Any Pedrolo
Divendres la Biblioteca acollirà la presentació del llibre 'Manuel de Pedrolo, manual de supervivència'


Durant la presentació, Sebastià Bennasar, autor del llibre, ens acostarà a l'uni
vers literari més creatiu i extens de la literatura catalana
.

Sebastià Bennasar

La Biblioteca Municipal La Muntala se suma aquest divendres 23 de març a la celebració de l’Any Pedrolo. L’efemèride commemora el centenari del naixement de l’escriptor Manuel de Pedrolo (L’Aranyó 1918 – Barcelona 1990) tot reivindicant la seva obra. En aquest marc, la Biblioteca acollirà la presentació  del llibre Manuel de Pedrolo, manual de supervivència.

L’acte arrencarà a les 7 de la tarda i comptarà amb l’assistència de Sebastià Bennasar, escriptor i autor del llibre, Jordi Fernando, editor de Meteora,  i Jordi Cornudella, poeta i autor de capçalera de la Biblioteca.

Manuel de Pedrolo és un dels escriptors més prolífics i fecunds de la història de la literatura catalana. Autor de més de 120 obres, va conrear tots els gèneres: teatre, poesia (inclosa la poesia visual), narrativa breu, novel·la (amb més de 70 títols), diaris, articles en premsa...

L’Any Pedrolo té com a objectiu principal donar a conèixer l’autèntica dimensió de la figura de Manuel de Pedrolo, un dels noms clau de la literatura catalana del segle XX. Per motius diversos, ha estat un autor poc reconegut acadèmicament, eclipsat per una de les seves obres menors, Mecanoscrit del segon origen, i titllat d’excessivament prolífic i ‘popular’, en el sentit més pejoratiu del terme.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^