X
Parc Esportiu Setmana Santa 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament demana autorització per a la cessió de dades en documents col·lectius


Ens referim als volants i els certificats d'empadronament col·lectius pels quals, des de novembre de 2017, cal l'autorització de tots els membres majors d'edat residents en un mateix domicili.

OAC

Des del passat 1 de novembre de 2017 i, atesa la nova legislació vigent referent a Protecció de Dades de Caràcter Personal (Resolució INE de 30 de gener de 2015), cal disposar d'autorització de cessió de dades personals dels membres de la unitat familiar per tal de poder emetre certificats o volants col·lectius (convivència). Sense aquest consentiment exprés només es podran emetre certificats d'aquest tipus on constaran únicament les dades de la persona que el demana i un requadre on s'indica el número de persones que conviuen amb ella però sense que hi figuri cap dada personal.

En el cas dels menors, seran els seus pares qui hauran d'autoritzar la cessió de dades i, un cop aquests siguin majors d'edat, hauran de ser els mateixos fills/es que ho autoritzin expressament.

Aquesta autorització té caràcter permanent, en cas de voler revocar-la caldrà que els interessats s'adrecin novament a l'Ajuntament i sol·licitin aquesta revocació.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), reponsable de la gestió del padró municipal d'habitants, informa a totes les persones que s'adrecen a les dependències municipals sol·licitant certificats o volants de convivència, de la necessitat d'obtenir l'autorització de totes les persones majors d'edat del mateix domicili.

L'imprès d'autorització es facilita a la OAC. Si us el voleu descarregar i portar omplert, podeu fer-ho clicant al següents enllaços:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.03.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^