X
Obertes les inscripcions per a les Estades Esportives de Setmana Santa
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oferta de 5 llocs de treball per a la Brigada Jove
Presentació de sol·licituds: del 7 al 28 de maig


L’Ajuntament ofereix feina per a joves d’entre 16 i 23 anys del municipi per aquest estiu als serveis municipals.

Brigada Jove 2018


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a la disposició dels joves del municipi 5 llocs de treball per aquest estiu dins del programa Brigada Jove per aquest 2018.

L'objectiu de la convocatòria és la provisió, en règim laboral temporal, de  5 llocs de treball a jornada parcial d'ajudants de serveis municipals, destinats a joves de 16 a 23 anys del municipi per un període de dos mesos. Els candidats seleccionats realitzaran una jornada de 25 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres.

Un del objectius principals del programa Brigada Jove és facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció de la joventut al món laboral.

Tanmateix, durant el període de contractació, els joves rebran formació i el personal de l'Ajuntament els assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

Els requisits formatius de les places són: estar en possessió del certificat d'escolaritat, titulació equivalent, o acreditar mitjançant certificat la seva escolarització, o bé disposar de titulació de nivell acadèmic superior, i tenir els coneixements de llengua catalana de nivell A com a mínim. Els aspirants també hauran d'acreditar estar inscrit al Servei Local d'Ocupació de Sant Vicenç de Montalt.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar al registre general d'entrada de l'Ajuntament de 7 al 28 de maig.

Per a més informació sobre la Brigada Jove, podeu consultar les bases de la convocatòria:


CATCert certifica que en data 04-05-2018 09:20:56 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.


Brigada Jove 2018

Brigada Jove 2018

Fitxer: BRIGADA_JOVE_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 148,13 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^