Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Moisés Fernàndez Via al 'Viu la Música' d'aquest dissabte
El recital de piano se celebrarà a les 10 de la nit a la plaça de l'Ajuntament


El concert de Fernández Via és gratuït com totes les actuacions incloses en el programa del 'Viu la Música'.

Moisès Fernández Via

Dissabte dia 2 juny, el pianista Moisès Fernández Via oferirà un recital de piano a la plaça de l’Ajuntament, en el marc de la primera edició del Viu la Música, organitzat per la Regidoria d’Ensenyament i l’Escola Municipal de Música L’Oriola amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Festes i Comerç.

El concert serà a les 10 de la nit, porta per títol Ara és demà i comptarà amb la col·laboració d’alumnes de L’Oriola. Fernández Via interpretarà obres de Ludwig Van Beethoven, Arvo Pärt i György Ligeti.


Consulteu el programa del recital en aquest document:

Recital Ara es demà

Recital Ara es demà

Fitxer: AraEsDema_Recital.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 73.32 kB



MOISÈS FERNÁNDEZ VIA  

Neix a Capellades el 5 de febrer de 1980, iniciant la seva formació musical a deu anys –sent aclamat tres anys més tard com "un nom qu'il faudra retenir!" [Un nom per recordar], en el seu debut a la ciutat francesa d'Agen.

Guanyador del Concurs Internacional Domenico Scarlatti de Nàpols (Itàlia) i del Richmond Piano Competition a Boston (EUA).

Des del seu debut el 1993 manté una activitat concertística regular per França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Àustria, Marroc, Xipre, Grècia, Israel, Estats Units, Mèxic, Canadà i la Xina.

Desenvolupa la seva formació a la Universitat Mozarteum de Salzburg, a la Buchmann-Mehta School of Music de Tel Aviv i a la Boston University; destacant el seu treball amb Josefina Rigolfas, Imre Rohmann, Maria João Pires i Robert Levin.

El seu debut discogràfic –amb el primer enregistrament mundial de l’obra de Joseph Nebra (“Des del Silenci” – Verso)– va ser aplaudit unànimement per la crítica internacional, situant-lo entre les millors gravacions de 2012. Entre d’altres, la revista Gramophone el va triar per la seva Awards Issue 2012, citant-lo com un “artista de lluminós encant i temperament”.

La crítica el destaca com un intèrpret singular, voluntàriament allunyat de la figura del solista virtuós; havent-se expressat incapaç de comprendre l'habilitat individual si aquesta no es converteix en oportunitat col·lectiva: "La música com a llenguatge quan les paraules emmudeixen davant d’un món amenaçat per conflictes humans i ecològics."

En col·laboració amb rellevants figures del panorama artístic internacional –Abbas Kiarostami, Einojuhani Rautavaara, Daniel Enkaoua, Caio Fonseca, Michael Gregory, entre d’altres– realitza una constant revisió de la forma i continguts del recital estàndard.

Des de 2009 resideix a Boston, on és el director fundador de l'Arts Lab –un espai d'experimentació per a les arts al campus mèdic de la Boston University.

www.moisesfernandezvia.com 

@ViaMoises

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.05.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^