X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Nova Cançó centra els actes de celebració del Correllengua
L'acte central se celebrarà el diumenge dia 7 d'octubre a les 12 hores a la plaça del Poble


L'edició d'enguany d'aquesta iniciativa inclou la presentació d'un llibre, un acte popular a la plaça del Poble i una exposició al Casal de Cultura.

Correllengua

El proper diumenge dia 7 d’octubre se celebrarà la 22a edició del Correllengua. Aquest 2018 està destinada a la Nova Cançó, un esdeveniment musical, social i polític que va esdevenir un crit de llibertat col·lectiva en un context marcat per la censura, la manca de llibertat d’expressió i de reunió.


La plaça del Poble acollirà a partir de les 12 hores l’acte principal,
organitzat per la Regidoria de Cultura. Aquest comptarà amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal La Muntala, l’Escola Municipal de Música L’Oriola, Ràdio SantVi i diverses entitats de la vila i inclourà la lectura del manifest escrit per Alguer Miquel, membre del grup Xarango. La celebració continuarà amb lectures de textos, recital de poesia i actuacions musicals. Posteriorment s’oferirà cava als assistents.


En el marc de la celebració del Correllengua, el divendres 5 d’octubre Antoni Bassas presentarà al Centre Cívic El Gorg el seu llibre Bon dia, són les vuit!. La cita és a les 19.30 hores amb entrada lliure.


Els dies 6 i 7 d’octubre també es podrà visitar al Casal de Cultura l’exposició “La Nova Cançó, un crit de llibertat col·lectiva”.  L'horari d'obertura de la sala d'exposicions serà d'11.30 a 13. 30 hores i de 18 a 20 hores.


Cartell Correllengua 2018

Cartell Correllengua 2018

Fitxer: CORRELLENGUA_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 181.31 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.09.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^