X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament contractarà 1 jove en el marc del programa de Garantia Juvenil
Els candidats/es han d'estar titulats en estudis de Formació professional de grau mig o superior o Certificat de professionalitat requerit a l'oferta


El perfil professional sol·licitat és el d’una persona jove formada en Comunicació, Informàtica i Comunicació o similar per donar suport en la gestió del Portal de Transparència de l’Ajuntament.

Servei Local d'Ocupació

A partir del 31 d'octubre, una persona jove iniciarà contracte en pràctiques a l'Ajuntament mitjançant el Fons de Garantia Juvenil que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya, cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020. El programa facilita que joves en situació d’atur puguin ser contractats per un període de 6 mesos a jornada completa, tot adquirint les aptituds i competències que els facilitin treballar en les activitats en les quals han estat formats.

Els joves que poden participar d'aquesta convocatòria han de reunir els següents requisits imprescindibles:

  • Ser menor de 30 anys.
  • Estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • No haver tingut prèviament dos anys de contracte en pràctiques en la mateixa titulació.
  • No haver participat en convocatòries anteriors de contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil.
  • Ser beneficiari del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (per ser-ho cal anar a l’OTG de referència i inscriure’s).
  • Estar titulat en estudis de Formació professional de grau mig o superior o Certificat de professionalitat requerit a l'oferta.



El perfil professional sol·licitat és el d’una persona jove formada en Comunicació, Informàtica i Comunicació o similar per donar suport en la gestió del Portal de Transparència de l’Ajuntament.


Es prioritzarà la selecció de joves residents en el municipi. En cas de no trobar candidats disponibles s’ampliarà la recerca a candidats d’altres municipis de la comarca.


Els joves interessats que reuneixin els requisits, han de contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a l'adreça electrònica promocioeconomica@svmontalt.catTambé podeu trucar al telèfon 93 791 47 18 (dilluns, dimecres i divendres).


Programa finançat a càrrec de fons provinents del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Logo Garantia Juvenil


Logo Ministerio  Logo SOC

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.10.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^