X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 29 de juny de 2007  -  8 h vespre
A peu descalç, altra manera de viure el futbol
Xerrada-conferència sobre el I Campus de Futbol a l'Índia

El projecte del I Campus de Futbol a l´Índia ha estat impulsat pel C.F. Santvicentí amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, i les aportacions particulars de molts santvicentins i santvicentines.
Campus social de futbolCampus social de futbol
El passat juny, el C.F. Santvicentí i la Fundació Vicente Ferrer van fer realitat el projecte d´organitzar a l´Índia un Campus de Futbol per a nois i noies, seguint el mateix model lúdico-educatiu dels que ve organitzant a la vila d´ençà de l´estiu de 1999, i en els que ja hi han participat més d´un miler de nens i nenes de Sant Vicenç de Montalt.

Del 30 d´abril fins al 10 de maig, un grup de joves monitors del C.F. Santvicentí va romandre a la ciutat d´Anantapur (Índia), desenvolupant una tasca que ha anat més enllà de la formació en el àmbit purament esportiu, ja que les sessions del campus van servir també perquè el nois i noies, que hi participaven, poguessin relacionar-se i compartir experiències en un ambient lúdic i distés.

Ara, la delegació santvicentina que es va desplaçar a l´India i representants de la Fundació Vicente Ferrer  ens explicaran, d´una banda,  els objectius i  finalitats del projecte, i d´altra, el seguit d´experiències i anècdotes que van viure durant la seva estada a Anantapur.

Lloc: Centre Cívic El Gorg
Organitza: C.F. Santvicentí amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Conferència
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^