X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Cultura, Festes i Tradicions > Festes > Salutació de l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salutació de l'alcalde

És per a mi un gran honor i alhora una responsabilitat prologar, com alcalde, aquest Programa de Festa Major que ara teniu a les mans, però em complau especialment el poder fer-ho des de la vessant de santvicentí i amic de tots vosaltres.

A molts us conec personalment i, en aquest racó del Maresme, sabem que l´amistat i una bona encaixada segellen una lleialtat que mai s´oblida, i així ho he sentit sempre que he tingut l´oportunitat de fer-ho.

Sant Vicenç és un poble acollidor amb una personalitat oberta, propera i atenta, que ha anat forjant durant segles, on ningú se sent foraster. En aquest temps de canvi, hem d´abordar el futur amb optimisme, afrontant amb decisió el repte de fer compatible el desenvolupament i la qualitat de vida.

Són molts els projectes en marxa i, en aquest camí de progrés, vull que tingueu confiança en l´Ajuntament i en tot l´equip de govern. La fita és evolucionar, guanyar en accessibilitat, disposar de serveis que ens garanteixin el benestar, però sense renunciar als “petits” plaers que donen color i calor a la vida: passejar pels carrers amb tranquil•litat, veure com juguen els nostres infants a les places o mantenir relacions d´amistat i veïnatge més enllà del cercle tancat de cada comunitat.

Però, ara, ens toca fer un alt en el camí. Ja tenim aquí la Festa Major d´Estiu ‘07 i cal viure-la amb il·lusió i alegria. Oblidem per uns dies la rutina de les tasques diàries i aprofitem aquestes jornades de descans i festa per retrobar-nos amb els amics i la família.

Gaudim, avui, d´aquesta festa, que ens és tan pròpia, amb la mateixa il•lusió que la visqueren, ahir, els nostres pares i avis. Evoquem vivències d´anys de joventut, renovem la tradició, i fem que els nostres fills i nets aprenguin a estimar-la com un bé molt preuat, que cal refermar per poder seguir escrivint la història de Sant Vicenç, la nostra història.

Us convido a sortir al carrer i viure junts amb alegria, entusiasme i civisme aquesta Festa Major d´Estiu ´07. De bon segur tindrem més d´una ocasió per practicar bones i lleials encaixades.

Bona Festa Major!


Miquel Àngel Martínez i Camarasa
Alcalde de Sant Vicenç de Montalt

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^