X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament fa un balanç positiu de la Festa Major

AQUÍ  trobareu imatges de la Festa

El caràcter participatiu i l´èxit de les convocatòries marquen l´edició d´enguany
 


Tot i haver disposat de poc temps per preparar la Festa Major d´Estiu d´enguany, l´Ajuntament en fa un balanç positiu, ja que s´ha aconseguit que fos propera i participativa i que la ciutadania de Sant Vicenç la fes seva.

Destacar, d´una banda, l´elevat nivell de participació que s´ha registrat en tots els actes programats, i d´altra, la bona acollida que han tingut les dues novetats de l´edició d´enguany; fets que l´Ajuntament prendrà en consideració a l´hora de dissenyar properes edicions de la festa.


Així, el sopar de Festa Major va comptar amb l´assistència de més de 300 persones; al bany nocturn amb música, que va tenir lloc desprès del correfoc, van participar mes de 400 persones de totes les edats. Sense oblidar la cantada d´havaneres i el castell de focs ( més de 1.000 assitents ), l´espectacle infantil (250 persones ), les sessions de cinema a la fresca ( entre 250 i 300 espectadors per passi ) o els balls populars de Montalpark o de la Riera de Torrentbó, les sardanes, el vermut popular, l´ofici solemne ...

L´Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura, vol agrair a tota la ciutadania de Sant Vicenç i a les persones que ens han acompanyat durant l´estiu, la seva participació en els actes programats amb motiu de la Festa Major d´Estiu ´07. Agraïment que també fa extensiu als Amics de la Petanca, la Colla de Geganters, l´Orfeó Parroquial i la gent de les diferents entitats que han col·laborat a l´hora de preparar els actes. Sense oblidar la bona feina de la Brigada Municipal, de la Policia Local i del personal de la Regidoria de Cultura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.08.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^