X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Biblioteca impulsa de nou el projecte «Migrants del món»


La Biblioteca Municipal La Muntala ha recuperat la iniciativa «Migrants del món», un projecte orientat a esfondrar els prejudicis contra les persones migrants.

Migrants del món


La Biblioteca Municipal la Muntala va iniciar el projecte «Migrants del món» l'any 2021, però les limitacions per poder fer activitats a causa de la pandèmia van fer que anul·lessin una part dels actes que havien programat. Aquest 2022, amb amb la col·laboració del Grup Fotogràfic de Sant Vicenç de Montalt (GFSVM), el projecte torna a agafar embranzida.

El mes de febrer van fer la xerrada «La immigració a Catalunya», a càrrec d'Asmaa Aouattah, tècnica d'immigració, i Saiba Bayo, politòleg, on es van analitzar la llei d'immigració i els principals problemes que troben les persones nouvingudes.

L'11 de juny es va representar «P.A.U. Paisatges als ulls», al teatre del Centre Cívic El Gorg. Una obra de La Fam de la Fera, amb direcció de Carolina Llacher, que va portar a l'escenari la història de tres persones migrades que han creuat el mar en pastera.  

De cara al novembre el Grup Fotogràfic està preparant «La força de la imatge». Faran una exposició de fotografies i projectaran un vídeo sobre la immigració a la biblioteca. El dia de la inauguració de l'exposició es projectarà el vídeo i Guillem Trius, fotoperiodista, entrevistarà a Roger Comas, una persona del nostre municipi que ha participat en tasques de rescat de refugiats.

«Migrants del món» és un projecte impulsat per la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i està subvencionat, en part, per la Diputació de Barcelona.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.07.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^