Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç revalida les dues Flors d'Honor de les Viles Florides


La gala de lliurament dels guardons es va celebrar el 22 de setembre a Andorra.

Viles florides 2023


Sant Vicenç de Montalt ha estat reconegut amb dues Flors d'Honor en l'edició 2023 de la iniciativa Viles Florides, promoguda per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

L'acte d'entrega dels reconeixements es va fer a Andorra, divendres 22 de setembre, i hi va assistir la regidora de Medi Ambient, Esther Térmens.

L’esdeveniment va tenir lloc al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i va comptar amb més de 200 representants i autoritats dels 164 municipis de Catalunya i de les parròquies d’Andorra.

Durant la 12a gala Flors d’Honor de Viles Florides es van lliurar 164 distincions, i Sant Vicenç és un dels 55 municipis que han obtingut 2 Flors d’Honor. Pel que fa a la distinció de quatre Flors d’Honor, la més alta de la gala d’enguany i de les edicions celebrades fins ara, en total s’ha atorgat a 19 municipis. Més enllà dels premiats amb les quatre Flors d’Honor, hi ha hagut un total de 74 municipis que n’han obtingut tres, i finalment, 16 municipis han obtingut una Flor d’Honor.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.09.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^