X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa la campanya anual de poda


S'utilitzen criteris de manteniment respectuosos amb el desenvolupament natural de l'arbre.

Campanya poda


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha començat la campanya de poda de l'arbrat viari. Els treballs de poda els duu a terme l’equip de jardineria de la Brigada Municipal de Serveis. Una part de la intervenció, concretament l’esporga de 578 arbres, és a càrrec de professionals externs.

Els criteris de manteniment de l'arbrat viari que s'apliquen són respectuosos amb el desenvolupament natural de l'arbre, per tal de maximitzar els beneficis que aquests aporten, com la generació d'oxigen, l'absorció de contaminants i la regulació de temperatura. L’objectiu és podar de l’arbre només el que és necessari, respectant-ne la dimensió, la forma natural i les condicions de l’entorn, eliminant les branques mortes o malaltes, les que tinguin perill de caiguda o les que puguin afectar façanes, enllumenat públic o senyalització viària.

Està prevista la poda sobre gran part de l’arbrat que compren uns 2.200 arbres de 48 espècies diferents. La major part de la poda es farà en època d’aturada vegetativa dels arbres (tardor-hivern). En aquelles espècies que no s’aconsella la poda durant l’aturada vegetativa, es practicarà la poda durant el període d’estiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^