X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els esports, els jocs, les fotografies i la música, protagonistes del cap de setmana

Pavelló MunicipalLa Festa Major d´Estiu ´08 presenta una constel·lació de punts d´interès. Força activitats que a partir del 9 d´agost, un cop aixecat el teló de la festa amb la nit d´havaneres, rom i focs, ompliran d´espectacles pluridisciplinaris diversos indrets de la vila.

El primer cap de setmana festiu agafaran protagonisme el més menuts amb un seguit d´activitats basades en la pràctica de l´esport. Així, petits, joves, grans i més grans recordeu que dissabte i diumenge teniu una cita ineludible amb l´esport més lúdic i festiu; el dia 9 a 2/4 de 6 de la tarda a les Pistes Municipals de Petanca es farà un Campionat Infantil de Petanca, i el dia 10 a les 10 del matí al Pavelló Municipal Toni Sors se celebrarà la Festa de l'Esport. En aquest mateix indret i aquest mateix dia, però a partir de les 7 de la tarda, també us proposem amb els Tiritijocs una cita per compartir i jugar a jocs tradicionals de tota la vida: de circ, de punteria, d´enginy, d´habilitat.

Però,a banda dels jocs i l´esport, el cap de setmana ens deixarà també la inauguració de l´exposició de fotografies ”Un tastet de Sant Vicenç”, que imatge a imatge, ens convidarà a passejar poc a poc per Sant Vicenç perquè puguem descobrir els petits detalls i els paisatges que cada autor s´ha ocupat de captar amb la seva càmera. La cita és el dia 9 a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg.

I el mateix dissabte, a les 10 del vespre, els amants de la bona música estan cridats a l´Església de Sant Vicenç, on la formació Brasiliana oferirà un concert de música brasilera per a flauta i guitarra, que s´inclou en el marc del 31è Festival de Música del Maresme d´enguany.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^