X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els actes més clàssics es conjuguen amb el Bany de Nit  per oferir-nos les millors essències de la festa
Els dies 14 i 15 d'agost es viuran els actes centrals de la festa

Correfoc Festa Major
En una Festa Major en què les novetats són presents a molts actes, també n´hi ha que mantenen tota la seva essència i no requereixen de nous invents per congregar els santvicentins i santvicentines i molts altres visitants que volen participar d´una festa que s´obre de bat a bat perquè tothom pugui viure-la amb intensitat. És el cas del Sopar de Festa Major, amenitzat pel grup Revolution 80, que se celebrarà a la Plaça de l´Església el 14 d´agost a partir de les 10 del vespre, com a preludi dels actes centrals de la diada de la Mare de Déu de l´Assumpció.


El divendres, 15 d´agost, les campanes començaran a repicar a les 10 del matí, tot anunciant que 2/4 d´11 s´inicia la Passejada Popular que reuneix a les portes de l´Ajuntament els gegants i capgrossos de Sant Vicenç amb els seus geganters i grallers, els vilatans i vilatanes, i les autoritats que assistiran a l´Ofici que, un any més, comptarà amb la participació de l´Orfeó Parroquial El Delme.  I en acabat l´Ofici, tothom cap a la Plaça del Poble a ballar Sardanes, tot seguint els sons de la Cobla Premià. Recordeu que, entre sardana i sardana, podreu satisfer la set i la gana amb el clàssic Vermut Popular.

Però el millor encara està per arribar... Així, serà en caure la nit quan els Diables de Caldes ens convidaran a seguir el Correfoc que omplirà de música, color i foc els carrers de la vila. Un foc que ens envoltarà de màgia Mediterrània i ens empenyerà cap a la Piscina Municipal perquè ens puguem treure la calor amb un Bany de Nit que enguany torna per a consolidar-se i esdevenir un referent de la festa.  El grup Corrent alterna serà l´encarregat de posar més música i ritme a una nit que s´anuncia intensa i plena d´emocions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.08.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^