X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Més de 150 candidats per cobrir els 12 llocs de treball dels Plans Ocupacionals

Es recomana a les persones que estan participant en el procés de selecció que consultin les bases que regulen la convocatòria així com les informacions que anirem publicant al web municipal a mida que es duguin a terme les diferent fases del procés.

Tanmateix, el Servei Local d’Ocupació es posa a disposició de totes aquelles persones que necessitin resoldre dubtes. Podeu contactar-hi a través del correu promocioeconomica@svmontalt.cat o trucant al 93 79104718.


PLANS OCUPACIONALSDes de l'anunci, el passat mes d’abril, de la posada en marxa dels Plans d'Ocupació, 151 persones han presentat la sol·licitud per a optar a algun dels 12 llocs de feina ofertats. Quant a número de sol·licituds, la xifra total sobrepassa les 400 ja que hi ha persones que han optat a més d’una plaça.

Pel que fa als perfils sol·licitats, 79 persones optaven a un dels 3 llocs de feina administratius; 42 persones optaven a una de les 8 places de peó de la brigada i 30 persones més han presentat sol·licitud per a la plaça d’agent cívic.

El passat 14 de maig, l’Ajuntament de Sant Vicenç ja va fer púbiques les llistes de persones admeses i excloses, i ara el procés de selecció continua amb l’obertura d’un termini perquè les persones excloses puguin presentar al·legacions, que finalitza el proper 1 de juny. Abans del dia 3 de juny es faran públiques les llistes definitives amb la relació de persones admeses i excloses.

A continuació es posarà en marxa la primera fase del procés de selecció que consistirà en la valoració dels mèrits degudament acreditats. La puntuació màxima a obtenir serà de 10 punts. La puntuació mínima per a passar a la següent fase serà de 3 punts. La llista amb el barem de la puntuació es publicarà el proper dia 3 de juny.

Tanmateix, les persones que no han acreditat el nivell de català exigit i que hagin superat la fase 1 (valoració dels mèrits) hauran de realitzar les proves eliminatòries que es duran a terme els dies 4 i 5 de juny.

Les persones que hagin superat amb èxit la fase 1 i, si escau la prova de català, passaran a la fase següent que consistirà en la realització d’una prova pràctica de competències professionals. I finalment, als candidats que superin la fase 2,  se’ls convocarà per a realitzar una entrevista personal.

Un cop finalitzat el procés de qualificació, es publicarà al tauler d'anuncis i al web municipal, la relació de persones seleccionades i les establertes en torn de reserva per prevenir possibles baixes o retirada de les persones seleccionades.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^