X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El coronavirus dispara l'atur en el mes de març

Dades atur

Sant Vicenç de Montalt registra 233 persones aturades al mes de març segons les dades fetes públiques per l'Observatori del Consell Comarcal del Maresme. Són 16 persones aturades més que el mes anterior, és a dir, un augment del 7.37 % respecte al febrer. Si comparem les xifres amb les del mes de març de l'any passat, l'augment és de 31  persones, és a dir, un 15.35% més.


Al conjunt de la comarca, només els municipis d'Alella i Sant Pol de Mar registren un descens, encara que molt lleuger, en la xifra de persones desocupades. Les oficines d'ocupació comptabilitzen 26.215 persones sense feina, 1.041 més que el mes anterior. La realitat, tant i com recull el Report d'Atur elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local, és encara més crua del que marquen les xifres tota vegada que aquestes no recullen el volum de treballadores i treballadors afectats per un ERTE.


Podeu ampliar aquesta informació, en aquest 
ENLLAÇ  


Trobareu les daes relatives a expedients de regulació temporal de l’ocupació i de les persones treballadores afectades per la crisi del Covid-19, a escala catalana i comarcal,  en aquest document:


Dades ERTO març 2020

Dades ERTO març 2020

Fitxer: ERTO_forca_major_22marc_7abril.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 94.29 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^