X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Biblioteca de Sant Vicenç es prepara per a la reobertura


La data de reobertura de la Biblioteca Municipal La Muntala s'ha fixat pel poper 2 de juny, però la direcció de l'equipament ha avançat que en una primera fase només es podran agafar en préstec documents i retornar-los, però caldrà demanar cita prèvia.

Biblioteca La Muntala


La Biblioteca de Sant Vicenç està treballant per poder reobrir les seves portes amb els serveis de forma segura i gradual. La reobertura s'ha fixat pel proper 2 de juny, però actualment s'estan adaptant els espais per tal de garantir les mesures de seguretat i d'higiene, tant per protegir els usuaris com el personal de l'equipament. En aquests moments el més important és garantir la salut de tothom i vetllarem per tenir-ne cura.

En aquesta primera fase, La Muntala obrirà en el següent horari:

  • Dilluns, dimecres i divendres: de 17 a 20h
  • Dimarts i dijous: de 10 a 13h

Sant Vicenç ha entrat avui a la fase 1 del pla de desconfinament i una de les mesures contemplades és la reobertura de la biblioteca però amb limitacions. Així, es podran agafar documents en préstec i retornar-los mitjançant la bústia de retorn ubicada a l'exterior de l'equipament, però per fer aquests tràmits caldrà demanar cita prèvia, ja que no es podrà accedir directament als prestatges. Tampoc no es podran utilitzar els ordinadors de les sales, els catàlegs d’accés públic en línia o de fitxes de la biblioteca ni els lavabos, i el préstec interbibliotecari continua interromput. Amb aquestes mesures es pretén que la Biblioteca sigui un espai segur en totes les fases de la desescalada.

Per fer ús dels serveis de préstec cal trucar al 93 791 23 72, enviar un correu a b.st.vicensm@diba.cat o emplenar aquest FORMULARI per demanar els llibres, pel·lícules o CD que es vulguin agafar. Els documents s'hauran de retornar a la bústia. En la recollida, caldrà portar una bossa per transportar els documents, i seguir les indicacions que donarà el personal de la biblioteca. Els usuaris hauran d'accedir-hi amb mascareta. Podeu consultar el catàleg virtual entrant al web aladi.diba.cat

Tots els documents retornats guardaran una quarantena de 14 dies per tal de que el següent usuari els pugui fer servir de forma segura.


Biblioteca La Muntala


Malgrat els més de dos mesos de portes tancades, La Muntala continua oferint un préstec de documents virtual a través de l'eBiblioCat, així com diversos clubs de lectura virtuals, recomanacions i l'Hora del conte a través de les seves xarxes socials.

Per a qualsevol dubte, els usuaris de la Biblioteca poden enviar un correu electrònic b.st.vicensm@diba.cat o posar-se en contacte a través del telèfon 93 791 23 72 o les xarxes socials.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^