Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Encara no has visitat el pessebre monumental de Sant Vicenç?

El pessebre i l'exposició es podran visitar al Centre Parroquial El Delme fins al 25 de gener, les vigílies de festa i els festius de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Pessebre 2014

El pessebre monumental, que es completa amb una exposició sobre l’art de les miniatures, ja llueix com cada any al Casal Parroquial El Delme.

Els Amics dels Pessebres de Sant vicenç de Montalt són els responsables del muntatge, que enguany aplega més de 250 figures i ocupa una superfície de 60m2.

Pessebre 2014     Pessebre 2014

El pessebre és una de les atraccions tradicionals del Nadal santvicentí, i com ja ha passat en moltes atltres edicions, inclou figures, edificis, establiments, carrers, places i indrets perfectament identificables i molt representatius del poble que fan d'aquest pessebre un Sant Vicenç en miniatura.

Pessebre 2014     Pessebre 2014

Els aficionats a l’art del pessebrisme també poden visitar l’exposició “L’art de les eines en miniatura”, formada per obres de dos reconeguts artesans del poble, en Ramon Terradas i en Cinto Rosell a qui es va retre homenatge el passat diumenge 14 de desembre, coincidint amb la inauguració del pessebre monumental.

Pessebre 2014     Pessebre 2014

En Ramon i en Cinto durant molts anys han vingut col·laborant amb l’Ajuntament i amb diverses entitats del municipi i participant amb les obres de miniatura en exposicions i mostres. 

Pessebre 2014


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^