Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria de Promoció Econòmica ha fet pública la Memòria d'Activitats del Servei Local d'Ocupació

Servei Local d'Ocupació

En la memòria s'anuncia que durant l'any 2015, un total de 38 persones es van adreçar per primera vegada al servei per donar-se d'alta a la borsa de treball. Respecte a l'any anterior, el número d'altes ha experimentat una disminució de 10 persones, la qual cosa representa una reducció del 20,8%.

De la memòria també es desprèn que 205 usuaris del municipi que ja estaven inscrits a la borsa de treball van acudir en alguna ocasió al Servei local d'Ocupació per plantejar consultes d'assessorament individual, relatives a la recerca de feina o a inquietuds formatives.

SLOPel que fa als perfils de les persones usuàries del servei, l'informe en destaca dos. Un primer que engloba a les dones amb càrregues familiars que porten entre 5 i 8 anys fora del mercat laboral, ja que el context familiar no ho havia requerit i ara tenen necessitat urgent de treballar perquè les seves parelles s'han quedat sense feina. I un segon perfil, integrat per homes majors de 50 anys.

Si parlem d'ofertes laborals, durant el 2015, la Regidoria de Promoció Econòmica va rebre un total de 33 propostes de feina, més del doble que a l'exercici 2014. Tanmateix, un 84% de les ofertes es van poder cobrir amb persones inscrites a la borsa de treball.

Per sectors, el de la construcció, l'administratiu i l'hostaleria han estat els que més demandes han generat. Els perfils relacionats amb el servei domèstic  i el d'auxiliars d'infermeria en geriatria per ajuda a domicili han estat menys demandats que en anys anteriors. Destacar que per primer cop en els dos darrers anys, no s'aprecia un descens de la demanda de personal per part de les empreses del municipi.

La Memòria d´Activitats del Servei Local d'Ocupació també ens mostra dades sobre les accions de formació i el programes de foment de l'ocupació engegats durant el 2015.

Memòria Servei Local Ocupació 2015

Memòria Servei Local Ocupació 2015

Fitxer: MEMORIA_SLO_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 18
Mida: 309.81 kB



Servei Local d'Ocupació
Tècnica d'Ocupació: Marta Rosario
C/ Sant Antoni, 13, 2a planta
Tel.: 93 791 47 18
Fax: 93 791 29 61
promocioeconomica@svmontalt.cat 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.02.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^