X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
En exposició pública el Cens Electoral dels candidats a Jurat Popular
El podeu consultar  del 16 al 24 de setembre
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informa que del 16 al 24 de setembre, ambdós inclosos, estarà en exposició pública el cens electoral, que s'utilitzarà en el sorteig que establirà la llista biennal de candidats a jurats.

Les persones que estiguin interessades a consultar, prèvia identificació (DNI, Passaport o Permís de Conduir), les seves dades i comprovar que siguin correctes poden passar a fer-ho per l´OAC de l'Ajuntament (C/ Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i els dimecres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Segons estableix la Llei Orgànica 5/1995 del Tribunal del Jurat, dins els darrers 15 dies de setembre dels anys parells, les Delegacions Provincials de l´Oficina del cens Electoral han de dur a terme un sorteig per tal d´establir la llista biennal de candidats a jurats.

Enguany, el sorteig corresponent a la província de Barcelona  es realitzarà, en sessió pública, el proper 26 de setembre a les 10 del matí a la seu de l´Audiència Provincial de Barcelona (Palau de Justícia; Passeig Lluís Companys s/n. Barcelona) i es seleccionaran 5.000 candidats a jurat entre els ciutadans inscrits al Cens Electoral vigent a 1 d´agost de 2008 en aquesta província.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.09.2008

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^